Gå till innehållet

maj 29, 2015 14:24

Pressmeddelande

Säsongens sista Drop-in art - nu med miljöpedagog

Nyhetsbild: Säsongens sista Drop-in art - nu med miljöpedagog

På söndag den 31 maj hålls vårens sista Drop-in art. Då öppnar återSKAPA upp dörrarna för allmänheten till sin materialbank och skapande verkstad.

Sysav är glada och stolta över att kunna sponsra återSKAPA så de kan fortsätta att erbjuda denna verksamhet helt kostnadsfritt.

”För många familjer är det helt avgörande att vår Drop-in art är gratis”, säger Carin Hernqvist, grundare till återSKAPA. Carin menar att det är viktigt att hållbart skapande inte ska vara en klassfråga. ”

På söndag kan du också träffa Sysavs miljöpedagog och vara med och tävla om ett spännande och lärorikt utflyktspris för hela familjen.

Om oss

Sysav, Sydskånes avfallsaktiebolag, tar emot och behandlar avfall från hushåll, företag och verksamheter i södra Skåne. Genom mångsidighet och bredd kombineras olika metoder och varje avfall tas omhand efter sina egna förutsättningar.

Mer än 90 procent av avfallet återvinns som olika former av material eller energi. Sysavs mål är att avfall så lång det är möjligt ska komma till nytta. Naturens kretslopp och en miljöriktigt avfallshantering är grundförutsättningar för verksamheten.