Säkerhetsutbildning

För att utföra arbete på någon av Sysavs arbetsplatser krävs att du som entreprenör tar till dig och efterlever de arbetsplatsregler som finns på Sysav.

För att bli certifierad och få tillträde till Sysavs arbetsplatser måste du också genomföra och bli godkänd på den övergripande utbildningen för våra gemensamma arbetsplatsregler, samt blir godkänd på relevant utbildning för just den arbetsplatsen du ska vara på.

Så registrerar du dig till utbildningarna

  1. Du registrerar dig på https://sysav.luvit.se/utbildning genom att fylla i namn, födelsedatum, e-post och lösenord. Välj sedan ditt företag i rullistan.
  2. Efter registreringen får du tillgång till alla Sysavs entreprenörsutbildningar.
  3. Du börjar med utbildningen Sysavs gemensamma arbetsplatsregler. Den gäller för alla.
  4. Därefter gör du den utbildning som avser det arbetsställe du ska utföra ditt arbete på. Ska ditt arbete utföras på Våghuset eller i Drift Kävlinge finns arbetsplatsspecifika regler samt en checklista ute på plats.

Om utbildningen

Utbildningen är personlig och görs av dig som entreprenör innan du kommer till anläggningen. För att genomföra utbildningen krävs en internetanslutning tillsammans en modern webbläsare, exempelvis Internet Explorer 9, Firefox 10, Safari 6 eller nyare. Utbildningen fungerar även på surfplatta och smartphone.

Kontroll

Kontroll av godkänd utbildning görs när du kommer till anläggningen eller via stickprov. Du behöver inte ha med något bevis på att utbildningen är godkänd då kontrollen görs digitalt.

I vissa fall, exempelvis då utbildningen görs direkt i anslutning till tillträde, kan det vara en viss fördröjning av informationsöverföringen och i dessa fall kan du istället visa upp ditt certifikat direkt från utbildningsportalen (du hittar dem under fliken Personligt).

Ej godkänd utbildning innebär att du inte kommer in på anläggningen.

Kontakt

Vid allmänna frågor, prata med din kontaktperson på anläggningen. Vid frågor om utbildningen, kontakta kundservice@sysav.se.