På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

jun 18, 2015 08:19

Pressmeddelande

Pressinbjudan med anledning av SVTs sopgranskning

Med anledning av SVTs granskning av avfallsbranschen bjuder Sysav in media till ett studiebesök där vi berättar om verksamheten och ni får möjlighet att ställa frågor.

Datum: Fredagen den 26 juni 2015

Tid: 09.30 – ca 11.00

Plats: Sysav, Spillepengsgatan 13, Hörsalen, Huvudkontoret

PROGRAM

09.30 Busstur runt Spillepengs avfallsanläggning samt Avfallskraftvärmeverket, med information om verksamheten under rundturen.
Rustan Nilsson, miljöpedagog

10.15 Kort information om Sysav
Gunilla Carlsson, Kommunikationschef

10.30 Frågestund
Peter Engström, vd
Gunilla Carlsson, kommunikationschef

Anmälan
Anmälan sker på www.sysav.se/pressinbjudan senast torsdagen den 25 juni. Har ni frågor om besöket? Maila gärna på info@sysav.se.

Om oss

Sysav, Sydskånes avfallsaktiebolag, tar emot och behandlar avfall från hushåll, företag och verksamheter i södra Skåne. Genom mångsidighet och bredd kombineras olika metoder och varje avfall tas omhand efter sina egna förutsättningar.

Mer än 90 procent av avfallet återvinns som olika former av material eller energi. Sysavs mål är att avfall så lång det är möjligt ska komma till nytta. Naturens kretslopp och en miljöriktigt avfallshantering är grundförutsättningar för verksamheten.

Kontaktpersoner

Gunilla Carlsson

Public Affairs & International Relations

Peter Engström

Presskontakt
VD

Gunilla Carlsson

Public Affairs & International Relations

Peter Engström

Presskontakt
VD