På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

okt 01, 2013 10:08

Pressmeddelande

Ny webbplats för bättre service

Sysavs webbplats har fått nytt utseende, uppdaterat innehåll och en sorteringsguide som förenklar för hushåll och företag att hantera avfallet rätt.

- Vi har tagit ett helhetsgrepp och gjort sajten mobilanpassad. Den funkar alltså lika bra i datorn som i mobilen. Idag använder mer än 60 procent av våra besökare en mobil enhet när de söker information. Vi har även gjort webbplatsen mer tillgänglig och det tror vi att många människor kommer att ha glädje av, säger Gunilla Carlsson, kommunikationschef på Sysav.

En sorteringsguide ska göra det lättare sortera och hantera avfallet på rätt sätt.

- I vår sökguide får besökarna snabbt och enkelt en överblick på hur soporna ska sorteras och var man kan lämna dem, säger Gunilla Carlsson.

För dig som besöker återvinningscentralen ofta så är det nu lättare att

  • Packa rätt - Planera ditt besök genom att lasta avfallet i rätt ordning redan där hemma
  • Se när det är öppet - På sajten är det väl synligt när det är öppet och stängt på din återvinningscentral

Om oss

Sysav, Sydskånes avfallsaktiebolag, tar emot och behandlar avfall från hushåll, företag och verksamheter i södra Skåne. Genom nångsidighet och bredd kombineras olika metoder och varje avfall tas omhand efter sina egna förutsättningar.

Mer än 90 procent av avfallet åtevinns som olika former av material eller energi. Sysavs mål är att avfall så lång det är möjligt ska komma till nytta. Naturens kretslopp och en miljöriktigt avfallshantering är grundförutsättningar för verksamheten.


Kontaktpersoner

Gunilla Carlsson

Public Affairs & International Relations

Gunilla Carlsson

Public Affairs & International Relations