På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

dec 02, 2019 11:35

Nyhet

Så fungerar passersystemet vid Sysavs återvinningscentraler

Från och med 4 december kör privatpersoner in på återvinningscentralen med körkort och företag kör in med kundkort. Privatpersoner som saknar svenskt körkort kan beställa kundkort för privatpersoner.

Den 4 december införs ett passersystem på alla Sysavs återvinningscentraler. Se filmerna som visar hur det fungerar.

Sysav inför passersystem för att förbättra arbetsmiljön för medarbetare, som ibland upplever stölder och hotfulla situationer. Passersystemet gör bland annat att det blir enklare att följa upp dessa händelser. Detta hoppas vi också skapar ett tryggare och trevligare besök även för våra besökare.

Så här fungerar passersystemet - se filmerna

Privatpersoner använder körkort vid infart. Företag, verksamheter och föreningar använder kundkort. Privatpersoner som saknar svenskt körkort beställer kundkort.

På Sysav.se finns all information om passersystemet, bland annat två nya filmer som visar hur det går till vid infart. En film för privatpersoner och en för företag, verksamheter och föreningar.

Se filmerna och läs mer

Kontaktpersoner

Lars Carrick

tf. Operativ chef

Agneta Fredenberg

Kommunikatör, internkommunikation