På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

jun 29, 2020 08:26

Nytt system för spårbarhet och rapportering av farligt avfall

Naturvårdsverket kommer att lansera ett nytt digitalt system för spårbarhet av farligt avfall. Alla verksamheter som producerar, transporterar och behandlar farligt avfall ska rapportera sina flöden. Sysav kommer att kunna hjälpa dig som kund att uppfylla den nya lagkraven.

Läs mer

jun 26, 2020 08:36

Så undviker du fluglarver i matavfallet i sommar

​Under de varma sommarmånaderna är risken större att det uppkommer fluglarver i ditt sopkärl. Här kommer tips på hur du minskar risken för att få larver i ditt matavfall och bananflugor hemma.

Läs mer

Nyheter från Sysav

jun 25, 2020 12:34

Nyhet

Låt kärlet stå ute tills det är tömt

Från och med vecka 27 till vecka 36 kommer samtliga kärl 1 i Lomma och Svedala att tömmas varje vecka. För att renhållningsmedarbetarna ska hinna tömma alla kärl, kan det hända att tömningen sker något senare än vanligt.

Läs mer

jun 24, 2020 13:53

Nyhet

Textile sorting project Siptex nominated for fashion sustainability award

The Siptex textile sorting project is nominated for the Sustainability Award Encouragement for Action - instituted by the Stockholm Fashion District. All finalists act towards a more sustainable fashion industry - Siptex is nominated in the fashion tech category.

Läs mer

jun 24, 2020 13:13

Nyhet

Textilsorteringsprojektet Siptex nominerat till hållbarhetspris

Textilsorteringsprojektet Siptex är nominerat till hållbarhetspriset Encouragement for Action – instiftat av Stockholm Fashion District. 16 finalister som alla visar vägen mot en mer hållbar modeindustri tävlar i fyra kategorier. Siptex är nominerad i kategorin...

Läs mer

jun 18, 2020 08:56

Nyhet

Ta med körkortet till återvinningscentralen

Körkortet behövs för att öppna bommen. Glad sommar!

Läs mer

jun 08, 2020 10:32

Blogginlägg

​Renoveringsdags? Så gör du med byggavfallet!

Nu är det många som bygger och fixar hemma. Det betyder att det blir en hel del byggavfall som behöver tas om hand på bästa sätt. Här kommer tips på hur du undviker några vanliga fällor och underlättar ditt besök på återvinningscentralen.

Läs mer

Johan Aspegren

Presskontakt

Kommunikationschef

073-8508571

johan.aspegren@sysav.se

Peter Engström

Presskontakt

VD

040 - 635 18 01

peter.engstrom@sysav.se