Medarbetare berättar

Varför Sysav?

På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Inom Sysavkoncernen återvinner vi cirka 98 procent av allt avfall vi tar emot. Men vi vill hela tiden bli bättre och behöver fler engagerade och intresserade kollegor som är med och leder den fortsatta utvecklingen.

För dig som är intresserad av teknik och miljö finns spännande och intressanta utvecklingsmöjligheter. Men även för dig som är intresserad av att sälja, arbeta med kommunikation, ha kundkontakter, arbeta med it eller i driften ute på våra anläggningar.

Avfallsbranschen utvecklas ständigt - hos oss får du möjligheter att utvecklas i ditt yrkesliv.

Fler fördelar med att arbeta på Sysav

På Sysav får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, och goda förutsättningar att må så bra som möjligt. Och de flesta som jobbar på Sysav gillar att jobba här, det kan vi se i våra medarbetarundersökningar. Det beror inte bara på att vi har förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag utan också på att vi har ett bra arbetsklimat och schyssta villkor när det gäller arbetstider och lön.

På Sysav arbetar du tillsammans med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter - detta tycker vi är berikande. Det ger vidgade perspektiv och gör arbetslivet roligare och mer intressant.

Att arbeta hos oss är inte bara utmanande och roligt – vi bidrar dessutom till en bättre miljö och en hållbar värld. Och det kan du vara stolt över.

Sök lediga jobb

Vad är en återvinningcentral?

Tippen, återvinningen eller återvinningscentralen. Kärt barn har många namn. Men visste du att många förväxlar begreppen återvinningsstation och återvinningscentral? En återvinningsstation är de mindre stationerna nära din bostad i ditt kvarter, där du lämnar förpackningar av olika slag. Dessa sköts av förpacknings- och tidningsinsamlingen. En återvinningscentral är betydligt större och tar även emot mängder av grovavfall. Sysav ansvarar för 15 återvinningscentraler i södra Skåne.

Se alla ÅVC:er här

Vår värdegrund

För oss är det viktigt att arbeta tillsammans - med ansvar och engagemang.

På Sysav har vi tagit fram en värdegrund som speglar vår verksamhet.

Tillsammans
 - Ingen av oss är lika smart som alla av oss.
Ansvar -Vi är ansvariga för det vi gör. Och för det vi inte gör.
Engagemang – Engagemang är det som förvandlar ett löfte till verklighet