Gå till innehållet
sysav jobb.jpg

Lediga jobb

Här hittar du jobb som är lediga just nu.

Sysav använder Reach Mee som rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som nås via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Reach Mee i enlighet med GDPR. Läs mer om hur Sysav hanterar personuppgifter.

Har du frågor kring en specifik tjänst, kontakta de personer som anges i platsannonsen. 

Vanliga frågor

Hur vet jag att min ansökan har kommit fram?

När du ansöker om ett jobb via vårt rekryteringssystem får du automatiskt en bekräftelse på inkommen ansökan till din e-postadress. Har du inte fått någon sådan inom ca ett dygn, hör av dig till personal@sysav.se.

Jag hittar inte något jobb att söka men vill ändå visa att jag finns. Hur gör jag då?

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar. Istället rekommenderar vi dig att med jämna mellanrum gå in på vår hemsida för att se om vi har några passande lediga jobb. Du är då välkommen med din ansökan! Du kan också göra en generell intresseanmälan genom att registrera din profil och CV i vårt webbformulär. Du har då möjlighet att få information via mejl när tjänster som matchar din profil och dina önskemål publiceras. En intresseanmälan räknas inte som en jobbansökan utan du måste själv aktivt söka våra lediga tjänster.

Kan jag söka jobb via e-post eller brev?

För att vi ska kunna göra ett så bra urval som möjligt inom de ansökningar som kommer in till en tjänst vill vi att du använder formuläret som du når via respektive annons genom att klicka på knappen.
avc-vad-ar-det-medarbetare.png

Arbeta på återvinningscentral

I jobbet på återvinningscentralen får du vara med på resan mot en hållbar värld - och möta massor av människor varje dag. Lyssna på våra medarbetare som berättar mer om vad jobbet går ut på!

Vår karriärsida