Gå till innehållet

Gäller det ärenden kring hämtning av avfall som utebliven sophämtning och beställning av hämtning gå till sidan Min sophämtning.

Uppgifter markerade med obligatoriskt måste fyllas i.

Sysav kommer att använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna hantera din förfrågan. När vi behandlat din förfrågan kommer dina uppgifter att raderas. Läs mer om hur Sysav hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy, www.sysav.se/dataskydd.

040-635 18 00

Kundservice
Vardagar kl 8-16.30

Använd webbformuläret för att skicka meddelande.

Postadress:
Box 50344, 202 13 Malmö

Besöksadress:
Spillepengsgatan 13, Malmö

Här hittar du information om våra återvinningscentraler som öppettider, adresser och vilket avfall du kan lämna på respektive återvinningscentral.

På Sysavs återvinningscentraler har vi ett passersystem med bommar.  Privatpersoner använder sitt körkort för att passera bommen. Passersystemet ger privatpersoner fri tillgång till återvinningscentralerna för att lämna avfall. Det är gratis att lämna avfall för privatpersoner.

Om du saknar ett svenskt körkort behöver du ansöka om ett kostnadsfritt kundkort för inpassering på våra återvinningscentraler.

Till privatpersoner erbjuder vi en rad olika produkter och tjänster. Här hittar du mer information om bland annat Farligt avfallbilen, Malmö Återbyggdepå och djurkremering.

Här kan du få hjälp med ärenden som rör ditt hushållsavfall som utebliven sophämtning eller beställning av hämtning.

Här hittar du mer information om våra olika abonnemang för hämtning av avfall och vad de kostar.

Det finns särskilda regler när du ska lämna asbesthaltiga avfall.  Det är avfall som ska deponeras och ska därför karakteriseras av dig som avfallslämnare.

Du med abonnemang på sophämtning hos Sysav kan få all information du behöver i ett digitalt utskick! Missa inga ändrade tider för sophämtning, avvikande öppettider på återvinningscentralen eller när Farligt Avfall-bilen kommer.

Vill du komma i kontakt med kundservice för företag hittar du mer information om det här.