På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sorteringsguiden för hushåll

t.ex. grenar, eternit, förpackning av plast

​Information kopplat till coronaviruset

Våra återvinningscentraler håller öppet som vanligt. Men, för att minska risken för spridning av Coronavirus har vi infört tillfälliga begränsningar i antalet besökare som får vistats samtidigt på återvinningscentralen. Detta kan medföra ökade köer, något vi hoppas på förståelse för. 

Läs mer om restriktioner kring covid-19

Passersystem för bättre arbetsmiljö

Den 4 december infördes ett passersystem på Sysavs återvinningscentraler. Privatpersoner använder körkort och företag kundkort.

Allt om det nya passersystemet

Abonnemangskund? Prenumerera på vårt digitala kundbrev

Bor du i Lomma, Kävlinge eller Svedala? Anmäl dig till vårt e-kundbrev – få koll på ändrade tider, nyheter och hållbara tips.

Anmäl dig här

Invasiva växter

Invasiva främmande arter påverkar den biologiska mångfalden, vår hälsa och kan orsaka kostnader för enskilda och för samhället. Släng förpackat i containern för brännbar rest på återvinningscentralen. 

Läs mer om invasiva växter

Års- och hållbarhetsredovisning 2019

Års- och hållbarhetsredovisningen för 2019 är här! Läs mer om satsningar på ökad materialåtervinning och återanvändning, forskningsprojekt, energiåtervinning och om vårt arbete med FN:s globala mål.

Läs Års- och hållbarhetsredovisning 2019