På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Filtrera
Taggar:

Visa alla taggar

jul 10, 2019 15:16

Nyhet

Hur kan Sverige bli världsledande på textilåtervinning? - sammanfattning av almedalsseminarium

Stora mängder textil går idag till förbränning, lite återbrukas och bara några få procent materialåtervinns. Men det är åtgärder på gång, bland annat ett producentansvar på textil. Storskalig automatiserad sortering i Malmö kommer att kunna förse...

Läs mer

jul 05, 2019 15:49

Nyhet

Grönkomposten tillbaka på Måsalycke avfallsanläggning

Nu finns vår populära grönkompost på Måsalycke avfallsanläggning igen. Den är kvalitetscertifierad och garanterat återvunnen.

Läs mer

jul 05, 2019 09:00

Nyhet

Så gör du med eterniten

Under sommaren renoverar många sina hus. Tar du bort asbesthaltiga material som eternit, behöver det tas om hand på ett säkert sätt för att inte utgöra fara för dig eller andra. Så här går du till väga!

Läs mer

jul 04, 2019 09:00

Blogginlägg

5 tips för hur du maxar loppisrundan

​Nu är loppissäsongen i full gång! Snöra på dig ett par sköna skor och ge dig ut och botanisera bland skatter och bråte. Vi ger dig tipsen för hur du maxar loppisrundan.

Läs mer

jun 28, 2019 09:00

Blogginlägg

Månadens miljöinspiratör: Philip Allgoth

En hållbar framtid kräver hållbara affärsmodeller. Philip Allgoth är tillförordnad Regionchef på Ung Företagsamhet Skåne, där Sysav har gått in som guldpartner. Målet med samarbetet är att öka kunskapen om hållbart företagande.

Läs mer

jun 25, 2019 15:07

Blogginlägg

Övermogna mobiltelefoner och annat prylsvinn

Prylsvinn: det är när saker inte används. Vi har tusentals ton resurser som bara står och samlar damm. Vad är det för psykologiska mekanismer som gör det så svårt för oss att göra oss av med saker? Frigör dina prylar och gör miljön och klimatet en tjänst!

Läs mer

jun 25, 2019 14:21

Pressmeddelande

Sysav blir guldpartner till Ung Företagsamhet Skåne

Sysav går in som guldpartner till Ung Företagsamhet Skåne. Tillsammans ska vi göra Skåne bäst i Sverige på hållbart företagande.

Läs mer

jun 24, 2019 16:44

Nyhet

Sophämtningen försenad i Lomma

​Sophämtningen är försenad i Lomma idag. Låt kärlen stå kvar ute tills de är tömda.

Läs mer

Gunilla Carlsson

Presskontakt

Kommunikationsschef

0734-396034

gunilla.carlsson@sysav.se

Peter Engström

Presskontakt

VD

040 - 635 18 01

peter.engstrom@sysav.se