Gå till innehållet
Filtrera Pil ned
Taggar:

Visa alla taggar Plus ikon

mar 14, 2023 09:00 Tag

Pressmeddelande

IKEA-samarbete visar vad som krävs för ökat återbruk

Förra året testade Sysav och IKEA att samla in IKEA-möbler separat på två återvinningscentraler. Testet visade att genom mindre åtgärder, kan produkter som idag materialåtervinns istället återbrukas och säljas.

Läs mer

feb 09, 2023 11:00 Tag

Pressmeddelande

26 kostnadsfria besök på Sysavs återvinningscentraler gäller från 3 mars

Sysav vill få fler företag att betala för sina besök och inte köra in som privatpersoner, vilket vissa gör idag. För att begränsa företagen att köra in som privatpersoner och undgå betalning införs ett maxantal på 26 kostnadsfria besök per privatperson och...

Läs mer

feb 01, 2023 11:52 Tag

Pressmeddelande

Ge och ta byggmaterial införs på två återvinningscentraler

Sysav testar ett nytt koncept på Tomelilla och Simrishamns återvinningscentraler från och med fredagen den 10 februari - Ge och ta byggmaterial. Om du hittar byggmaterial som du behöver, kommer det att gå bra att ta med det hem!

Läs mer

jan 19, 2023 08:00 Tag

Pressmeddelande

Pantrekord på Sysavs återvinningscentraler

Förra året pantades över tio miljoner burkar och flaskor i Pantamera Express-automaterna på Sysavs återvinningscentraler. Donationerna till välgörande ändamål var också rekordhöga.

Läs mer

dec 27, 2022 15:33

Pressmeddelande

Sysav Industri har sålt samtliga sina aktier i Carl F

Sysav Industri har den 23 december överlåtit hela sitt aktieinnehav i Carl F, motsvarande 24%. Köpare är Jönsson & Söner som sedan tidigare äger återstående av aktierna i Carl F. Sysav Industri har i och med aktieöverlåtelsen inte längre något delägarskap i...

Läs mer

dec 16, 2022 07:30 Tag

Pressmeddelande

Rekordmånga vill rädda rester

Årets upplaga av Resterkocken - en matlagningstävling för barn och unga med fokus på matsvinn - är avslutad och idag avslöjades vinnarna. Rekordmånga bidrag tävlade i årets tävling som samordnas av Sysav, hela 552 st. Årets bidrag visar på stor påhittighet och...

Läs mer

dec 09, 2022 13:33

Pressmeddelande

Tillfällig omställning av Sysavs kraftvärmeverk för att maximera elproduktionen

Med anledning av det ansträngda läget i energisystemet i elområde 4 ställer Sysav tillfälligt om avfallskraftvärmeverket vid Spillepeng för att maximera elproduktionen. Omställningen innebär att Sysav levererar 7,2 MW mer effekt till elnätet.

Läs mer

dec 01, 2022 08:00 Tag

Pressmeddelande

Så låter du julbordet grönska

Pynta julbordet med ätbart säsongsgrönt och bind buketter av kål, rotfrukter och örter och ge bort i jul. Så fixar du enkelt vinterns finaste julprydnader – som du sen kan äta upp.

Läs mer
Anna Annerås

Anna Annerås

Presskontakt

Kommunikationschef

070-1438114

anna.anneras@sysav.se