Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På Sysavs webbplats används cookies. De behövs för att webbplatsen ska fungera på bästa möjliga sätt och kommer att sparas på din dator. Om cookies 

http://www.sysav.se/Privat/
Bild

Pantmaskin för storpantaren

På vår nyaste och modernaste återvinningscentral Norra Hamnen i Malmö finns nu Sveriges första storpantautomat. Töm din påse med blandade aluminiumburkar och pet-flaskor direkt i insamlaren. Supersmidigt!

Sveriges första storpantmaskin
Bild

Kasta ditt avfall i lugn och ro

På din återvinningscentral kan du se vilka dagar och tider det brukar vara lite respektive mycket folk.  
Välj dag och tid som passar dig bäst. Välkommen!

Återvinningscentraler
Bild

Avfall från andra länder

Sverige är ett föregångsland när det gäller avfallshantering. Effektiva och miljövänliga anläggningar och stor kapacitet innebär att vi kan ta emot och behandla avfall även från andra länder.

Avfall från andra länder
Bild

Bli en miljönär

Bästa sättet att bli rik är att laga, låna och återanvända. Miljönär-vänlig är en ny märkning som du ska leta efter om du vill satsa på framtidens sparform.

Bli rik och rädda världen

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Vardagar kl 8-12 och 12.45-16
Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om webbplatsen
info@sysav.se

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.