Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Privat/
Bild

Packa bilen rätt

Om du packar bilen efter packlistan kan ditt besök på återvinningscentralen gå snabbare och smidigare. Hitta packlistan på sidan för din återvinningscentral. 

Bild

Samlaren - insamling av farligt avfall i butik

Säkerhetsskåpet Samlaren är specialgjort för insamling av smålampor och småelektronik i butiker. 

I butik - Samlaren
Bild

Import av avfall

Sverige är ett föregångsland när det gäller avfallshantering. Effektiva och miljövänliga anläggningar och stor kapacitet innebär att vi kan ta emot och behandla avfall även från andra länder.

Avfall från andra länder
Bild

Sophämtning i Lomma kommun

Från 1 januari är det Sysav som kommer att sköta kundservice vid frågor om sophämtning och ta hand om avfallsfrågor i Lomma kommun. 

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12 och 12.45-16
Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om webbplatsen
info@sysav.se

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.