På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

InnoCarnival 2018

Ett skolprojekt som ger tusentals barn och unga kunskap om innovationsarbete och hållbar utveckling.

Fredagen den 6 april kl. 14.00 finns Sysavs miljöpedagoger i Education Lounge, där vi pratar om utbildning för en hållbar framtid. Vi vill gärna träffa dig där!

Hur gör du för att täcka in hållbar utveckling i undervisningen? Hur jobbar du med de globala målen i Agenda 2030? Finns det material och de hjälpmedel du behöver för att undervisa för hållbar utveckling? Hur får eleverna förståelse för hur deras val och livsstilar påverkar framtiden? Hur får vi unga att tro på och arbeta för en hållbar framtid?

Fota dig hos oss i Skaparverkstaden

Du och dina elever kan ta en selfie/groupie och visa världen att ni är hållbara!

Detta är InnoCarnival

Malmö stad genom Pedagogisk Inspiration Malmö, är tredje gången huvudarrangör för InnoCarnival Skåne – ett skolprojekt som ger tusentals barn och unga kunskap om innovationsarbete och hållbar utveckling.

Projektet bygger vidare på det koncept som utvecklats vid tidigare arrangemang 2014 och 2016. Lärare och elever kommer i höst delta i kreativa lärprocesser och inspirationsseminarier med tema Hållbar Utveckling, denna gång med fokus på FNs 17 globala hållbarhetsmål.

Projektet kommer avslutas med en innovationskarneval på Malmö Live 5-6 april 2018.