På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Studiebesök och föreläsningar med Sysavs miljöpedagoger

Med anledning av coronaviruset erbjuder vi tills vidare enbart digitala föreläsningar och workshops. Vi kan även moderera era digitala event och seminarier.

För att få veta mer eller för att boka oss, maila visit@sysav.se

Obs! Vi har semester fram till den 17 augusti

 

Om studiebesöksverksamheten 

Verksamheten är tills vidare stängd på grund av coronapandemin.

Ett studiebesök omfattar ett föredrag om vår verksamhet, avfall kopplat till miljö och hållbar utveckling samt en guidad tur på någon av våra anläggningar. Studiebesöken är kostnadsfria* och vänder sig till företag, organisationer, högskolor och universitet.

Föreläsning och guidad tur i avfallskraftvärmeverket

En föreläsning om Sysavs verksamhet och avfall kopplat till miljö och hållbar utveckling samt en guidad tur i avfallskraftvärmeverket.

Under den guidade turen får ni bland annat ta del av hur värme- och elproduktionen går till samt hur rökgaserna renas.

Adress: Spillepengsgatan 13, Malmö

Tidsåtgång: ca 90 min

Tänk på: I avfallskraftvärmeverket går vi i trappor och ibland befinner vi oss på hög höjd. Det är också lite damm i luften och en speciell lukt. Meddela oss i förväg om ni önskar att den guidade turen anpassas efter särskilda behov.

Tillbaka till toppen

Föreläsning och guidad busstur på Spillepeng

Egen buss utrustad med mikrofon krävs. En föreläsning om Sysavs verksamhet och avfall kopplat till miljö och hållbar utveckling samt en guidad tur i buss på Spillepengs avfallsanläggning.

Under bussturen får ni bland annat se kompostering av trädgårdsavfall, lakvattenreningen, sortering av grovavfall, lagring av brännbart avfall och slaggsortering.

Adress: Spillepengsgatan 13, Malmö

Tidsåtgång: ca 90 min.

Tänk på: Sysav har tyvärr inga egna bussar, bokning av buss måste alltså göras av er som besökare. Se också till att bussen är utrustad med mikrofon!

Tillbaka till toppen

Extern föreläsning

Boka en föreläsning med en av våra miljöpedagoger! Vi kommer till ert företag eller organisation och pratar om avfall kopplat till miljö och hållbar utveckling.

Innehåll och tid kan anpassas efter dina önskemål. Är det något speciellt du vill att vi pratar om, ange det i formuläret. 

Tillbaka till toppen

Besök på övriga anläggningar

Besök på övriga anläggningar

Ibland finns det också möjlighet att besöka våra övriga anläggningar, som förbehandlingsanläggningen för matavfall, anläggningen för farligt avfall eller en återvinningscentral. Detta beror dock på arbetsbelastningen just den dagen. Vänligen ange i formuläret vilken anläggning du önskar besöka.

Gruppstorlek

Vi välkomnar grupper på 10-50 personer.

*Studiebesöken på Sysav är kostnadsfria. Men en avgift à 150 kr per person  kommer att tas ut i samband med uteblivet besök där ingen avbokning skett minst 24 timmar i förväg. 

Tillbaka till toppen

Bokningsformulär

Typ av studiebesök (obligatoriskt)
Typ av grupp (obligatoriskt)

Uppgifter markerade med obligatoriskt måste fyllas i.

*Fakturaadressen är endast till för avgift i samband med uteblivet besök. Studiebesöken på Sysav är kostnadsfria. Men en avgift à 150 kr per person kommer att tas ut i samband med uteblivet besök där ingen avbokning skett minst 24 h i förväg.

Sysav kommer att använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna hantera din förfrågan. Läs mer om hur Sysav hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy, www.sysav.se/dataskydd.  

Är du pedagog?

Är du pedagog och vill boka studiebesök eller skolinformation? Besök våra skolsidor.