På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Paulina Luedtke

Paulina Luedtke arbetar som miljöstrateg på Verksamhetsutveckling.

"Det viktigaste för mig är att känna att det jag jobbar med betyder något för verksamheten, att jag är delaktig och bidrar till utvecklingen, och så är det verkligen på Sysav. Jag brinner för miljöfrågan och har ett genuint intresse och ett engagemang kring hållbarhetsfrågor.

Jag började jobba på Sysav 2013. Av en slump såg jag platsannonsen där de sökte en central miljösamordnare och jag kände direkt att detta var ”mitt” jobb. Avfallsbranschen i synnerhet instresserar mig eftersom det berör alla, det är en bransch i ständig utveckling och med många utmaningar.

Jag har en ingenjörsexamen i miljöteknik och har arbetat i många år med CSR och miljö- och kvalitetsfrågor. En av mina arbetsuppgifter är att samordna olika avdelningar kring miljöfrågor, arbeta med dem strategiskt och lyfta dem till ledningsgruppen för vidare beslut. Det är fantastiskt roligt att jobba med detta eftersom jag dels är omgärdad av mycket kompetenta kollegor och miljöfrågan på Sysav är på riktigt. Företaget ser det som ett prioriterat arbete i alla led.

Andra arbetsuppgifter är att utveckla hållbarhetsredovisningen, medverka i olika nätverksträffar utanför Sysav och att driva olika projekt inom miljöfrågor.

Jag utvecklas hela tiden. Det är en otrolig kraft att göra saker tillsammans, och både arbetsuppgifter och den ständiga kompetensutvecklingen som jag får via utbildningar och kurser är oerhört stimulerande."

Bild

Verksamhetsutveckling

Avdelning Verksamhetsutveckling fungerar som stöd- och ledningsfunktion åt VD, de operativa enheterna samt Sysav-koncernens övriga stöd- och ledningsfunktioner.

Avdelningen ansvarar för koncernens verksamhetsutveckling, verksamhetssystem, arkiv, miljösamordning, risk- och säkerhetsfrågor, kontorsservice, fastighetsförvaltning samt koncernens IT-plattform, IT-stöd och telefoni.