Gå till innehållet

Bli företagskund hos oss

När du blir företagskund hos oss skräddarsyr vi helhetslösningar efter ditt företags behov. Med våra avtalstjänster får du som kund tillgång till Sysavs specialistkunskap.

Det finns två olika sätt för dig som företagare att lämna ditt avfall på Sysavs anläggningar, antingen med ett kundkort eller med ett vågkort.

Vissa typer av avfall måste hanteras extra varsamt. Tjänsten Sysav Protector garanterar ett säkert omhändertagande av den här typen av avfall.

Sysav Industri AB erbjuder en rad olika produkter i form av återvunnet material och kan skräddarsy rätt material efter kundbehov så att det passar just er process.

Sysav har en mängd olika flexibla lösningar och tjänster som hjälper ditt företag att hantera ert farliga avfall.

Sysav tar emot livsmedelsavfall från livsmedelsindustrin och grossister för att omvandla det till biogas och biogödsel. Här hittar du mer information om Sysavs hantering av livsmedelsavfall.

Sysav erbjuder enkla och miljöriktiga lösningar för avfallshantering av byggmaterial där mycket av materialen kan komma till nytta igen. Tjänsten Sysav Total är anpassad för avfallshantering av byggmaterial.