Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/foretag/Kundservice1/Kundtidningen-Retur/

Kundtidningen Retur

Tidningen belyser Sysavs miljöarbete, smått och stort inom avfallsbranschen, kundreportage och senaste nytt inom forskningen. Läs nya numret av Retur.

Retur är en kund- och marknadstidning från Sysav som ges ut 3-4 gånger per år.

I årets tredje och sista nummer av Retur lyfter vi textilåtervinning för att öka medvetenheten. Vi svenskar köper allt mer kläder och textilier men är dessvärre fortfarande dåliga på att återvinna eller återanvända avlagda plagg. Med start i december kör Sysav en kampanj tillsammans med Malmö Stads Miljöförvaltning för att öka textilinsamlingen, på återvinningscentralerna i Bunkeflo och Norra hamnen.

Du kan också läsa om Lillemans MC i Lund som är mer än nöjda med sin nya avfallshantering samt möjligheten till rådgivning hos Sysav som väger tungt för Hydralik och Sopservice. Vidare berättar vi om våra populära studiebesök.

Allt detta och mycket mer kan du ta del av i det senaste numret av Retur. 

Senast uppdaterat 2016-08-19
Tyck till om sidan

Om Retur

Målgrupp: Sysav Retur är en kund- och marknadstidning från Sysav Industri AB i Malmö.
Omfång: 16 sidor
Startår: 2008
Antal utgåvor: 3-4 nummer per år
Ansvarig utgivare: Gunilla Carlsson

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.