Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/foretag/Hitta-till-oss/Forbehandlingsanlaggning-for-matavfall/

Förbehandlingsanläggning för matavfall

Bild

Förbehandlingsanläggning för matavfall

Mottagning och förbehandling av matavfall och fettavskiljarslam
  • 040-635 18 00
  • Spillepengsgatan 13, Malmö

    Öppet
    vardagar 6.30-16

Sysav®Bioretur

Sysav Industri ABs tjänst för livsmedelsavfall.

Vi tar emot och förbehandlar livsmedelsavfall

Sysav Industri AB erbjuder rådgivning i frågor som rör avfall från livsmedelsindustrier och grossister. Till Sysav Bioreturs rådgivare kan företag vända sig med frågor kring exempelvis sortering, insamling, leveransvillkor och kvalitetssäkring samt mottagning och behandling av livsmedelsavfallet. Restauranger, storkök och butiker bör i första hand ha kontakt med den egna kommunen.

Förbehandling i Sysavs anläggning

Sysav har en anläggning för mottagning och förbehandling av mat- och livsmedelsavfall. Eftersom avfallet förbehandlas kan vi även ta emot sådant som är förpackat. Kontakta Sysavs rådgivare eller kundtjänst före leverans.

Livsmedelsavfall
Senast uppdaterat 2017-12-01

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.