Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Privat/Miljotips/aterskapa/

återSKAPA - kreativt återbruk

Sysav samarbetar med organisationen återSKAPA som är ett centrum för kreativt återbruk, design och utbildning på STPLN i Malmö.

återSKAPA har en skapande verkstad och återkommande Drop-in art för allmänheten.  Genom kreativa desigprocesser vill återSKAPA öka miljömedvetenhet och uppfinningsrikedom hos främst barn och unga.

återSKAPAs verkstad finns på STPLN i Malmö. På återSKAPA används endast  skänkt spillmaterial och utrensat material från företag. I verkstaden finns inga förbrukningsvaror som klister, pennor eller målarfärg vilket främjar nytänkande.

Om återSKAPAs samarbete med Sysav

Sysav är sponsor till Drop-in Art som hålls fyra söndagar per termin, och Sysav har också egna aktiviteter vid dessa tillfällen. Drop-in Art är gratis och öppet för alla som vill skapa i hållbarhetens tecken.

Senast uppdaterat 2018-02-19

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.