Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Press-och-media/Nyhetsarkiv/2017/snart-hamtar-sysav-soporna-i-kavlinge/

Hej Kävlingebor!

2017-05-05

Från 1 juni är det Sysav som tömmer soptunnorna i Kävlinge kommun. Välkommen som kund till oss!

Samma sopkärl, samma hämtningsdagar och samma priser

Det kommer att vara samma sopkärl, samma hämtningsdagar och samma priser. Den största skillnaden du framöver får vända sig till Sysav för kundservice och information samt att fakturan för avfall kommer från Sysav.

Fakta om Sysavs övertagande

Sophämtningen kommer att bedrivas som vanligt ur hushållens perspektiv, men som en upphandlad tjänst har kommunen lämnat över ansvaret till det kommunala avfallsbolaget Sysav.

Efter en upphandling som genomfördes under 2016, kommer Sysav från och med 2017 till och med 2025 att ta över insamlingen av hushållsavfall i tre av ägarkommunerna, Lomma, Svedala och Kävlinge.

Mer om Sysav och regionen

Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Malmö, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge och Ystad. Det är kommunerna som till­sammans äger Sysav.

I samverkan med ägarkommunerna ansvarar Sysav för att avfallet från regionens hushåll tas om hand, återvinns och behandlas på bästa sätt. Genom dotterbolaget Sysav Industri AB hanteras också avfall från företag samt andra regioner och länder.  

Verksamheten startade 1974 och Sysavkoncernen har idag drygt 300 anställda. 

Senast uppdaterat 2017-05-05
Tyck till om sidan
Bild

Kontakta kundservice

  • 040-635 18 00
  • Till webbformulär 

    Vardagar kl 08.00-16.30

    Sysavs kundservice svarar på alla frågor angående fakturering och övriga kundfrågor gällande hämtning av hushållsavfall i Kävlinge kommun.

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.