Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Om-foretaget/Dotterbolag-och-samarbetspartners/internationellt-samarbete/

Internationellt samarbete

Med en deponering på bara två procent av det hushålls- och industriavfall som kommer till Sysav och våra delägda intressebolag, är Sysav en internationell förebild inom avfallshantering.

Sysav tar emot många besökare från hela världen som kommer för att studera hur Sysav tar hand om avfallet.

Globalt samarbete

Eftersom miljövinsterna med en väl fungerande avfallshantering inte bara är lokala utan också globala, finns på Sysav en vilja att dela med sig av den stora kunskaps- och erfarenhetsbank som byggts upp under många år. Sysav är till exempel aktivt i olika internationella avfallsorganisationer, till exempel ISWA och CEWEP. Vi deltar också i internationella utvecklingsprojekt.

 
Senast uppdaterat 2017-11-01

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.