Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Miljo-och-ansvar/Sponsring/

Sponsring

Genom sponsring skapar Sysav mötesplatser och stärker relationer med kunder, medarbetare och andra intressenter. Vi prioriterar områdena miljö, hälsa, återvinning eller avfallshantering.

Sysav sponsrar företrädesvis organisationer och verksamheter utifrån följande kriterier: 

  • Verksamheten bör beröra något av områdena miljö, hälsa, återvinning eller avfallshantering. 
  • Verksamheten ska till sin huvuddel bedrivas i, eller på annat sätt ha tydlig anknytning till, en eller flera av ägarkommunerna. 
  • Verksamhet riktad till barn och ungdomar prioriteras. 
  • Den sponsrade verksamheten ska bedrivas i enlighet med Sysavs vision, värderingar och mål. 

Ansök om sponsringssamarbete

Representerar du en verksamhet som är intresserad av ett sponsringssamarbete med Sysav? För att vi ska kunna behandla din förfrågan ber vi dig fylla i detta onlineformulär. Detta ger oss möjlighet att se över de förfrågningar vi får och samtidigt säkerställa att vi kan bli en bra partner.

Om alla fält i formuläret inte är tillämpbara på ditt sponsor/samarbetsförslag, vänligen hoppa över dem och använd fältet "övriga kommentarer" längst ned för att beskriva förslaget.

Sponsringsansökan inför 2018
Välkommen med din sponsringsansökan för 2018 - fyll i formuläret nedan. Vi tar emot ansökningar fram till siste november i år. 

Har du frågor kring sponsring kontakta gärna vår kommunikationsavdelning.

Senast uppdaterat 2017-02-21

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.