Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/Medarbetare-berattar/omradeschef/

Jens Lagström

Jens Lagström arbetar som områdeschef på avdelningen för återvinningsanläggningar.

"Jag började min karriär som kock men efter 15 år i restaurangbranschen ville jag göra något annat. Jag har alltid varit intresserad av samspelet mellan miljö och människor så jag bestämde mig för att börja läsa miljövetenskap på Malmö Högskola. Jag gick kretsloppsprogrammet och fick jobb direkt efter utbildningen på Malmö Stad där jag arbetade med kundservice och som arbetsledare.

2011 frågade en rekryteringsfirma om jag var intresserad av att börja arbeta på Sysav som områdeschef. Det lät mycket intressant och jag ångrar inte en dag att jag tog steget att lämna mitt tidigare arbete. Jag har världens roligaste jobb.

Mina dagar är omväxlande, det är stort och smått, högt och lågt, ute och inne. Ingen dag är den andra lik. Jag har kontakt med hela Sysav i olika frågor och träffar massor med människor, både kollegor, kunder och leverantörer. Jag jobbar med driftfrågor, personalfrågor, planering och administration. Jag får lyfta och coacha mina duktiga medarbetare och det är oerhört positivt och roligt.

Jag har alltid gillat att jobba med service och människor, det har varit som en röd tråd i min karriär och här på Sysav finns alltid viljan att hjälpas åt att lösa problem. Det uppskattar jag mycket!"

Senast uppdaterat 2017-10-31
Tyck till om sidan
Bild

Återvinningsanläggningar

Avdelningen för återvinningsanläggningar ansvarar för driften av avfallsanläggningarna på Spillepeng i Malmö, Trelleborg, Hedeskoga i Ystad och Måsalycke i St Olof, omlastningsstationen på Gunnesbo i Lund, samt återvinningscentralerna.
Verksamheten på de olika anläggningarna skiljer sig något men på de flesta anläggningarna består den huvudsakliga verksamheten av:

  • sortering av grovavfall till återvinning eller energiutvinning
  • kompostering
  • lagring samt flisning av träavfall
  • uppsamling och rening av lakvatten
  • energiutvinning ur deponigas
  • omlastning eller lagring av brännbart avfall

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.