Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/Medarbetare-berattar/Industrielektriker/

Eugen Marcian

Eugen Marcian arbetar som industrielektriker på avfallskraftvärmekraftverket i Malmö.

”Jag har arbetat med el i hela mitt liv. Därför tvekade jag inte när jobbet som industrielektriker utannonserades på Sysav och jag ville väldigt gärna ha jobbet. Jag har jobbat på Sysav sedan 2009 och i mitt jobb ingår det att ansvara för att underhållet och driften av elen i anläggningen fungerar.

När jag kommer till arbetet på morgonen har vi morgonmöte och går genom de arbetsordrar som har kommit in. I vissa fall är det akuta jobb, andra är mer underhåll. I min vardag kan det handla om allt från ganska så enkla uppgifter till stora strömavbrott, där läget är mer akut.

Eftersom avfallskraftvärmeverket i Malmö är igång dygnet runt så har jag beredskapstjänst. Vid de tillfällen jag har beredskapstjänst ska jag vara tillgänglig dygnet runt.

Det bästa med att jobba på Sysav är att mitt arbete är varierande, det händer nya saker varje dag, dessutom lär jag mig nya saker varje dag. Jag trivs helt enkelt väldigt bra på Sysav.”

 

Senast uppdaterat 2017-10-31
Tyck till om sidan
Bild

Energianläggningar

På avfallskraftvärmeverket i Malmö jobbar ca 100 personer med skiftande arbetsuppgifter.

Sysavs avfallskraftvärmeverk har fyra förbränningslinjer. Förbränningslinjerna utgörs av två hetvattenpannor och två ångpannor, alla med tillhörande rökgasrening.

Här produceras värme i form av hetvatten som levereras till Malmös och Burlövs fjärrvärmenät samt elektricitet som levereras ut på det allmänna elnätet.

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.