Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/Jobba-pa-Sysav/

Jobba på Sysav

På Sysav jobbar man med frågor som har betydelse. Sysav har inte bara en nödvändig uppgift i samhället utan också en viktig sådan. Att arbeta hos oss är inte bara utmanande och roligt – vi bidrar dessutom till en bättre miljö och en bättre framtid.

Varje år slängs i genomsnitt ett halvt ton sopor per person. Sopor som vi tar hand om och gör något nyttigt av.

Inom Sysavkoncernen återvinner vi 98 procent av allt avfall vi tar emot. Det är världsklass! Men vi vill hela tiden bli bättre och vi behöver fler engagerade och intresserade kollegor som är med och leder den fortsatta utvecklingen.

För dig som är intresserad av teknik och miljö finns det spännande och intressanta utvecklingsmöjligheter. Men även för dig som är intresserad av att sälja, arbeta med kommunikation, ha kundkontakter arbeta med IT eller för dig som vill arbeta i driften ute på någon av våra anläggningar.

Avfallsbranschen utvecklas ständigt och kommer under de närmaste åren att ha ett stort rekryteringsbehov. Branschen är bred med många olika yrkesinriktningar.
Hos oss får du möjligheter att utvecklas i ditt yrkesliv, både på egen hand och tillsammans med andra.

Senast uppdaterat 2017-10-31

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.