Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/Exjobb/

Examensarbete och uppdrag på Sysav

Är du intresserad av avfall och miljö och är i slutet av din utbildning? Då har du möjlighet att skriva uppsats eller göra ditt exjobb hos oss.

Varje år har ett antal studenter möjligheten att göra examensarbete eller uppdrag på Sysav. För oss är detta en bra möjlighet att lära känna dig och hålla oss uppdaterade med den senaste kunskapen. Du får en uppfattning om vad vi är för företag och kan knyta din utbildning till näringslivet.

Alla våra uppdrag och examensarbeten förmedlas via Miljöbron Skåne. Miljöbron Skåne är en ideell organisation som jobbar med att skapa kontakter mellan högskola och näringsliv, med fokus på miljö-och hållbarhetsfrågor. För att se om vi har några uppdrag ute just nu är du välkommen att besöka deras hemsida.

Hittar du inget uppdrag som passar just dig kan du också kontakta Miljöbron med en egen idé, så ser vi om det kan passa.

Senast uppdaterat 2017-10-30 Sysav Utveckling AB
Tyck till om sidan

Läs tidigare rapporter

Forskningsrapporter, examensarbeten och rapporter som belönats med Sysavsstipendiet finns att läsa.

Rapporter
Bild

Anders Persson

VD, Sysav Utveckling AB/Managing Director

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.