Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/foretag/Priser/Betalning/

Betalning

Sysav erbjuder ett antal olika lösningar för betalning av tjänster och för avlämning på våra anläggningar. Flera av våra anläggningar samt återvinningscentralerna tar inte emot kontanter.

Inlämning av avfall som uppkommer i ett normalt hushåll är alltid kostnadsfritt eftersom det betalas via avfallstaxan i din kommun. Betalningssätten gäller främst företag, föreningar och verksamheter.

Kontokort

Fungerar på Sysavs alla anläggningar förutom Anläggningen för farligt avfall i Malmö. För enstaka besök på återvinningscentralen finns möjlighet att betala med de vanligaste kontokorten (Mastercard/Visa)- dock till en högre avgift. Betalar man besöket med företagskuponger kostar det 250 kr, med kontokort 400 kr.

Bild

Vågkort

Om ditt företag lämnar avfall eller återvinningsmaterial till Sysavs anläggningar kan du använda dig av vågkort för att registrera hur mycket avfall du lämnat. Behandlingsavgiften faktureras då företaget.

Vågkortet gäller vid avfallskraftvärmeverket, vid våra deponier, sorteringsanläggningar, omlastningsstationer och återvinningscentralen för företag. 

Vågkortet gäller inte på följande anläggningar

 • återvinningscentralerna för hushåll

Har du frågor eller funderingar om vågkortet? Kontakta kundservice på telefon 040-635 18 00.

Bild

Företagskuponger

Fungerar som betalning på återvinningscentraler.

Ett häfte med 10 kuponger kan köpas genom att sätta in 2 500 kr (pris inkl moms) på bankgiro 235-6541. Märk talongen Företagskuponger och ange namn samt adress dit kupongerna ska skickas. Häftet kommer inom några dagar.

En kupong gäller som betalning på alla Sysavs återvinningscentraler utom återvinningscentralen för företag. Kontrollera att postadressen dit kupongerna ska skickas framgår. Om adressen inte framgår skicka den via e-post till epost@sysav.se.

Fakturor

För att kunna betala med faktura på avfallsanläggningarna eller Återvinningscentralen för företag måste man vara avtalskund. Detta gäller inte på Anläggningen för farligt avfall, se nedan. Vill du bli avtalskund eller har du frågor om din faktura, kontakta kundservice@sysav.se

Anläggningen för farligt avfall

På Anläggningen för farligt avfall är faktura det enda betalningssättet, detta gäller oavsett om företaget är avtalskund eller inte.

Privatkunder lämnar farligt avfall gratis, förutsatt att det är rimliga mängder som kan uppstå i ett hushåll.

 • Är du leverantör och vill fakturera Sysav, hittar du mer information under För leverantörer.
Senast uppdaterat 2016-07-29
Tyck till om sidan
Bild

Kontakta kundservice

 • 040-635 18 00
 • Till webbformulär 

  Kundservice privatpersoner
  Vardagar kl 8-16.30

  Kundservice företag
  Vardagar kl 8-12, 12.45-16.00

Kontakta oss

 • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.