Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Privat/min-sophamtning/tjanster-for-bostadsrattsforeningar-och-foretag/

Fastighetsägare och verksamheter

Som fastighetsägare eller verksamhet kan du få rådgivning och stöd kring frågor som rör ditt avfall eller fettavskiljare. Du kan även göra beställningar och ändringar i abonnemangen.

Abonnemang och avfallsrådgivning

Det finns olika abonnemang när det gäller restavfall och matavfall för dig som fastighetsägare eller verksamhet. Kundservice hjälper dig med att göra beställningar eller ändra ditt abonnemang.

Som fastighetsägare eller verksamhet kan du även få rådgivning kring hela din avfallshantering för att hitta den bästa lösningen för miljön, miljöarbetaren och för ekonomin. Vill du ha förslag på hur du kan skapa en mer hållbar avfallshantering är du välkommen att kontakta kundservice. 

Fettavskiljare i restauranger, storkök och liknande verksamheter

Tömning av fettavskiljare görs fyra gånger per år eller oftare om det finns behov och en avisering sker alltid innan tömning. 

Senast uppdaterat 2018-01-08
Tyck till om sidan

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.