Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Privat/min-sophamtning/Olika-avfallsabonnemang/

Olika avfallsabonnemang

Du kan välja mellan olika abonnemang på hämtning av avfall. Bästa miljövalet är två kärl med fyra fack i vardera. Då kan du sortera matavfall, förpackningar och tidningar direkt i kärlen.

Vill du hellre gå iväg med dina förpackningar och tidningar till en återvinningsstation väljer du 2-fackskärlen. Då kan du endast slänga restavfall och matavfall i dina kärl. Det går också bra att komplettera sitt abonnemang med trädgårdsavfall när det behövs. 

Bild
Bild

Gemensamt abonnemang

Dela kärl med grannen?

Har du väldigt lite avfall och inte har behov av fyrfackskärlen själv kan du dela med en granne. Genom att dela abonnemanget delar ni även på kostnaden.

När ni har kommit överens om att dela på ett abonnemang skickar ni in en ansökan via vårt webbformulär.

Det går även bra att kontakta kundservice för beställning och mer information.  

Senast uppdaterat 2017-01-18
Tyck till om sidan

Entreprenör för sophämtning

Det är Ohlssons AB med sina röda bilar som är entreprenör för sophämtningen.

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.