Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/Fordelar-med-oss/

Fördelar med oss

Sysav är ett företag som bryr sig om sina medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig trygga i sin arbetsmiljö, respekterade och delaktiga. Oavsett var du jobbar på Sysav så är du viktig.

De flesta som jobbar på Sysav gillar att jobba på Sysav. Det kan vi se i våra medarbetarundersökningar. Det beror inte bara på att vi har bra förmåner när det gäller träning, rikskort, en stuga i Sälen som anställda får hyra förmånligt utan också på att vi har ett bra arbetsklimat och schyssta villkor när det gäller arbetstider och lön.

Dessutom jobbar vi alla med stort fokus på miljöfrågor - det är en stor förmån i sig.

Trygg arbetsplats

En god, positiv och trygg arbetsplats är a och o för oss. På Sysav är vi noga med att se till att allt som påverkar dig i ditt arbete –fysiskt, psykiskt och socialt fungerar bra och följs upp.  Delaktighet är viktigt och på Sysav arbetar vi hela tiden för att utveckla och behålla ett öppet och kommunikativt företagsklimat.

Utveckling viktig

Oavsett vad du arbetar med är det viktigt att få utvecklas och öka din kompetens. På Sysav ges den möjligheten via utbildningar som ordnas via företaget samt genom externa utbildningar som höjer din kompetens.

Olikheter berikar

På Sysav har du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter - detta tycker vi är berikande. Det ger vidgade perspektiv och gör arbetslivet roligare och mer intressant.

Satsar på god hälsa 

Sysav satsar mycket på personalens hälsa. Företagshälsovården har utökats till att även innefatta så kallade hälsoprofilbedömningar där man också tittar på livsstil och identifierar förbättringsområden för varje individ. Sysav bedriver ett engagerat arbete med att erbjuda olika former av tränings- och fritidsaktiviteter och erbjuder friskvårdsbidrag till de anställda.

Senast uppdaterat 2017-10-31

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.