Du verkar ha script inaktiverat i webbläsaren. För att kunna använda alla funktionerna måste script aktiveras.

På sysav.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

http://www.sysav.se/Om-oss/Jobb-och-utbildning/

Jobb och karriär

Bild

Jobba på Sysav

Roligt att du är intresserad av att jobba hos oss. Här på våra jobbsidor kan du se och söka de tjänster som är lediga inom Sysavkoncernen.

Lediga jobb
Bild

Exjobb

Ta chansen att lära känna Sysav genom att göra ditt examensarbete hos oss! Du lär känna oss och vi får en viktig uppgift utredd och granskad av någon med en utomståendes öppna blick.

Exjobb
Bild

Sysavstipendiet

Sysav Utveckling AB

Varje år delar Sysav ut stipendier för att uppmuntra studenter och lärare att genomföra studier inom området avfallshantering och återvinning. 23 februari är sista ansökningsdag för 2018.

Sysavstipendiet
Senast uppdaterat 2017-10-31

Kontakta oss

  • 040-635 18 00

Kundservice
Kontakta kundservice privat
Vardagar kl 8-16.30

Kontakta kundservice företag
Vardagar kl 8-12,12.45-16.00

Tel: 040-635 18 00
Fax: 040-635 18 10  

Besöksadress
Spillepengsgatan 13
211 24 Malmö
Hitta till oss

Postadress
Box 503 44 
202 13 Malmö

Öppettider
Återvinningscentraler
Övriga anläggningar

Om Sysav

Sysav tar emot, återvinner och behandlar avfall från hushåll och industrier i södra Skåne. Vår vision är att vi ska bidra till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 

Sysav ägs av 14 kommuner och erbjuder en säker och trygg avfallshantering, där återanvändning och återvinning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt sätt med miljö och resurshushållning i fokus. 

Sysav har två dotterbolag, Sysav Industri AB och Sysav Utveckling AB. Sysav Industri AB har specialiserat sig på att hantera avfall från industrier och företag. Sysav Industri AB erbjuder även rådgivning och tar emot internationella förfrågningar om avfallshantering. Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling.